‘Οροι Χρήσης – Πολιτική Αγορών

 Εισαγωγή

Ο επισκέπτης-χρήστης του παρόντος διαδικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά όλους τους όρους χρήσης και συναλλαγών και να προβεί σε επίσκεψη-χρήση των σελίδων-υπηρεσιών του ιστοτόπου της hempiria.gr μόνο και εφόσον τους κατανοεί και τους αποδέχεται πλήρως. Με την είσοδο του ο επισκέπτης-χρήστης στον παρόντα δικτυακό τόπο επιβεβαιώνει ότι έχει λάβει γνώση των όρων χρήσης, αποδέχεται αυτούς και παραιτείται από κάθε αξίωση που ενδέχεται να προκύψει από την επίσκεψή του στην hempiria.gr. H εταιρεία δύναται να τροποποιεί, να αφαιρεί ή να προσθέτει, καθώς και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών της ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία προειδοποίηση. Τυχόν ακύρωση, ακυρότητα ή τροποποίηση κάποιων όρων του παρόντος δεν επιφέρει ακύρωση ή ακυρωσία των υπολοίπων. Η χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου από κάθε χρήστη και η αξιολόγηση του περιεχομένου του γίνεται αποκλειστικά και μόνον με δική του ευθύνη και συνεπώς απαγορεύεται ρητώς η χρήση του ιστότοπου της hempiria.gr, σε περίπτωση μη αποδοχής οποιουδήποτε όρου χρήσης.

Τέλος, απαγορεύεται η χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ιστότοπου εάν είστε κάτω των 18 ετών.

Πληροφορίες

Όλα τα προϊόντα που εκτίθενται σε αυτή την ιστοσελίδα εισάγονται από την Ευρώπη για μεταπώληση. Παράγονται, ελέγχονται και πωλούνται από τους επίσημους κατασκευαστές/Επωνυμία.  Το εμπορικό όνομα των προϊόντων βρίσκεται στην περιγραφή του προϊόντος και την επίσημη συσκευασία.

Δε φέρουμε ευθύνη για την εξέταση ή την αξιολόγηση του περιεχομένου ή της ακρίβειας των προϊόντων που εκθέτουμε στην ιστοσελίδα μας. Δεν εγγυούμαστε και δε φέρουμε ευθύνη για τα προϊόντα προς αγορά. Δεν ευθυνόμαστε για ζημιές ή καταστροφές που σχετίζονται με την αγορά ή χρήση των αγαθών προς πώληση. Παρακαλούμε να μελετήσετε και να κατανοήσετε τους κανόνες αυτούς προσεκτικά πριν εμπλακείτε σε οποιαδήποτε συναλλαγή.

Συστήνουμε να ενημερωθείτε εκτενώς αναφορικά με τα προϊόντα προς πώληση πριν την αγορά σας. Παρακαλούμε να αναφερθείτε στους επίσημους κατασκευαστές για περαιτέρω πληροφορίες. Οποιαδήποτε παράπονα, απαιτήσεις, ανησυχίες, ή ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα που εκτίθενται σε αυτή την ιστοσελίδα πρέπει να κατευθυνθούν στους κατόχους των επίσημων κατασκευαστικών εταιριών.

Πολιτική Ιδιωτικότητας

Η Hempiria σέβεται την ιδιωτικότητά σας. Χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με προσοχή και σεβασμό. Φέρουμε ευθύνη για όλες τις προσωπικές πληροφορίες που μας δίνετε, όπως όνομα, διεύθυνση, και άλλες υποχρεωτικές πληροφορίες αναγκαίες για την εγγραφή και τη δυνατότητα παραγγελίας στο hempiria.gr.  Δε θα μεταφέρουμε απολύτως καμία προσωπική πληροφορία σε τρίτους.

Όταν περιηγείστε στην ιστοσελίδα μας, λαμβάνουμε αυτόματα  τη διεύθυνση Διαδικτυακού Πρωτοκόλλου (IP) του προσωπικού σας υπολογιστή, η οποία μας παρέχει πληροφορίες για το πρόγραμμα περιήγησης και σύστημα λειτουργίας του προσωπικού σας υπολογιστή. Με αυτόν τον τρόπο και με την άδειά σας, έχουμε τη δυνατότητα να αποστέλλουμε διαφημιστική ηλεκτρονική αλληλογραφία για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, νέα προϊόντα, και ενημερώσεις. Εάν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας να επικοινωνούμε μαζί σας.  Για να το κάνετε αυτό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση:  account@hempiria.gr

Διατηρούμε το δικαίωμα να ανανεώσουμε ή να αλλάξουμε τη τρέχουσα πολιτική ιδιωτικότητας, γι’ αυτό παρακαλούμε να την ελέγχετε συχνά. Οι τροποποιήσεις και διευκρινίσεις θα ενεργοποιηθούν άμεσα κατά την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα. Καθίσταται ευθύνη του πελάτη να ελέγχει σποραδικά την ιστοσελίδα μας για τυχόν αλλαγές και ενημερώσεις.

 Παραγγελίες

Η hempiria.gr αποδέχεται παραγγελίες και εκτελεί τις αποστολές των παραγγελιών εντός Ελλάδος, Κύπρου, Χωρών Ευρωπαϊκής Ένωσης και ορισμένων άλλων χωρών εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, μεταξύ 11:00π.μ.-15.00μ.μ.

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων που κατά καιρούς εμφανίζονται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα διαρκούν για περιορισμένο χρονικό διάστημα και ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Α) Ολοκλήρωση-Επιβεβαίωση παραγγελίας. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από την hempiria.gr επιβεβαίωση μέσω email ή sms ή τηλεφωνικώς τον αριθμό της ανωτέρω παραγγελίας. Σε κάθε στάδιο μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την πληρωμή αυτής, ο πελάτης θα λαμβάνει ενημέρωση μέσω email ή sms ή τηλεφωνικώς σχετικά με την κατάσταση (status) όπου βρίσκεται η παραγγελία του.

Β) Ακύρωση της παραγγελίας. Κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας και πριν την ολοκλήρωση αυτής, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το αντίστοιχο πεδίο «Ακύρωση» ώστε να προβεί σε ακύρωση της παραγγελίας του.

Γ) Τροποποίηση της παραγγελίας. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή. Εφόσον ο πελάτης επιθυμεί να γίνει αλλαγή στην παραγγελία του, θα πρέπει να προβεί σε ακύρωση της ΠΡΙΝ την ολοκλήρωση αυτής και αν επιθυμεί να επιλέξει από τον ιστότοπο, κάποιο άλλο η άλλα προϊόντα.

Τρόποι Αποστολής

Αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία σας και τα προϊόντα θα παραδίδονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες αποστέλλονται συνήθως με ΕΛΤΑ COURIER και σε κάποιες περιπτώσεις με ACS COURIER.

Για παραγγελίες άνω των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες κάτω από 50€ το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€

Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση το Σάββατο, θα πρέπει να δηλωθεί κατά την διάρκεια της παραγγελίας και υπάρχει επιπλέον χρέωση για την οποία θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά.

Παρακαλώ σημειώσατε πως σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω έλλειψης του προϊόντος της επιλογής σας, θα ενημερώνεστε άμεσα για το χρόνο παράδοσης.

ΚΥΠΡΟΣ

Τα προϊόντα μας στην Κύπρο αποστέλλονται αποκλειστικά μέσω ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία) το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 7€ και πακέτα έως 0.5 Κg και 12€ για πακέτα βαρύτερα του 0.5 Kg. Η αντικαταβολή για Κύπρο δεν είναι διαθέσιμη. Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται από 3 έως 4 εργάσιμες μέρες.

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά την ταχύτητα παράδοσης. Κανονικά θα λαμβάνετε το προϊόν σας εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών. Η παράδοση του παραγγελθέντος προϊόντος θα πραγματοποιηθεί στη διεύθυνση παράδοσης που καθορίζεται από τον παραγγελιοδότη. Εάν ένα ή περισσότερα από τα στοιχεία που έχετε παραγγείλει πωληθούν πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε καθυστέρηση παράδοσης που μπορεί να συμβεί μέχρι να επιστραφούν τα προϊόντα. Σε αυτή την περίπτωση θα σας ενημερώσουμε αμέσως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναφορικά με το πότε θα είναι το προϊόν ξανά διαθέσιμο και πώς θέλετε να προχωρήσετε με την παραγγελία σας.

Η hempiria.gr ταχυδρομεί με τα ελληνικά ταχυδρομεία(ΕΛΤΑ Courier) και με ACS. Οι διεθνείς παραγγελίες φέρουν επιπλέον έξοδα αποστολής και πρέπει να πληρούν τους κανονισμούς για την πώληση αυτών των προϊόντων στη συγκεκριμένη χώρα.

Τρόποι Πληρωμής

  1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή).

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. Η μέθοδος της αντικαταβολής έχει επιπρόσθετο κόστος 2,00€.

Σημειώστε ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) δεν δύναται να εξοφλούνται με αντικαταβολή και μπορούν να εξοφληθούν μόνο με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό,
  • Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
  1. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης στον παρακάτω λογαριασμό:

Eurobank: GR57 0260 0090 0008 0020 1584 927

Δικαιούχος: PROJECT HEMPIRIA IKE

Σαν αιτιολογία σημειώστε το όνομα στο οποίο έγινε η παραγγελία και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής πληρωμής με mail στο account@hempiria.gr. Η αποστολή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά των χρημάτων στον τραπεζικό μας λογαριασμό

* Οποιεσδήποτε πρόσθετες χρεώσεις μεταφοράς χρεώνονται από την τράπεζα του πελάτη και είναι εις βάρος του.

3.Πληρωμή στο κατάστημα

Εξοφλείστε τη παραγγελία σας στο κατάστημα με μετρητά ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

4.Πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας

5.Πληρωμή μέσω λογαριασμού PayPal

Τιμές

Οι τιμές που αναγράφονται στο site για κάθε προϊόν είναι τελικές και σε αυτές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών της. Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας του.

Στοιχεία επιχείρησης

Επωνυμία: Project Hempiria ΙΚΕ
ΑΦΜ: 801092610
ΔΟΥ: Αγ. Αναργύρων
Έδρα: Τροιζηνίας 3, Ίλιον, 13122
Αρ.ΓΕΜΗ: 148914801000

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 50€

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή*

100% ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

100% Νόμιμα προϊόντα κάνναβης

100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

PayPal / MasterCard / Visa

© hempiria.gr 2019