Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Παίρνουμε την ικανοποίηση των πελατών μας πολύ σοβαρά, επομένως όλα μας τα προϊόντα περνάνε από ενδελεχή έλεγχο και εξετάζονται πολύ προσεκτικά πριν από την αποστολή τους. Βεβαιωθείτε να ελέγχεται προσεκτικά το προϊόν σας κατά την άφιξη του.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στα οποία τα παραλάβατε, δηλαδή χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους με οποιονδήποτε τρόπο.

Σε περίπτωση τυχόν λάθους της εταιρείας μας, σας επιστρέφεται πλήρως το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής με βάση την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς σας.

Για οποιαδήποτε περίπτωση που δεν φέρουμε ευθύνη, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.

Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, χωρίς καμία επιβάρυνση και χωρίς υποχρέωση αιτιολόγησης η δικαιολογίας για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, η Hempiria.gr διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται σε διάστημα εντός 14 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την Hempiria

  • Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμός λογαριασμού, IBAN & τράπεζα που επιθυμείτε να γίνει η συναλλαγή).
  • Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική / χρεωστική κάρτα/λογαριασμό PayPal τότε θα γίνεται ακύρωση της συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής σας κάρτας/λογαριασμού PayPal .

Περιορισμός Ευθύνης

α) Σε καμία περίπτωση, δεν ευθύνεται η επιχείρηση για αποζημίωση του χρήστη για διαφυγόντα κέρδη ή για ζημίες από οποιαδήποτε αιτία, αναφορικά με τη λειτουργία και χρήση του παρόντος site, στην οποία προβαίνει με δική του πρωτοβουλία, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε ζημίας προκληθεί στον χρήστη και προέρχεται από καθυστέρηση λήψης, μη λήψη ή  απώλεια δεδομένων κατά την χρήση του site. β) Η  επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν συνδέσεις (links) που παρέχονται μέσα από το site. γ) Ο χρήστης είναι υπεύθυνος πληρωμής των σχετικών τελών καθώς και κάθε σχετικού κόστους που θα προκληθεί από την χρήση του site. δ) Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα άμεσης διακοπής της πρόσβασης στο site σε κάθε χρήστη που παραβιάζει τους εκάστοτε ισχύοντες όρους χρήσεως.

Αποποίηση Ιατρικής ευθύνης.

Οι πληροφορίες και oι περιγραφές για τα προϊόντα έρχονται από τους κατασκευαστές τους και ικανοποιούν μόνο το ενημερωτικό κομμάτι και δεν αντικαθιστούν τον ιατρικό επιστήμονα.Οι περιγραφές των προϊόντων δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση την ιατρική συμβουλή. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν δίνει ιατρικές συμβουλές. Οι δηλώσεις αυτές δεν έχουν αξιολογηθεί από τον Οργανισμό Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων και δεν έχουν την πρόθεση να διαγνώσουν ή να θεραπεύσουν οποιαδήποτε ασθένεια. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε πρόγραμμα χορήγησης καινούριων διατροφικών συμπληρωμάτων. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα απευθύνεται σε άτομα από 18 ετών και άνω

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 50€

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή*

100% ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

100% Νόμιμα προϊόντα κάνναβης

100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

PayPal / MasterCard / Visa

© hempiria.gr 2019